Centrální vysavač InterVac

Představujeme InterVac, všestranný vysavačový systém, který může být přenosný, nebo ho lze během chvilky napevno přimontovat. Dokonalá technologie umožňuje i s elegantním a kompaktním designem vysávat účinněji a snadněji než s většinou tradičních rozměrných vysavačů.

Na rozdíl od jiných centrálních vysavačů lze InterVac díky jeho kompaktnímu designu snadno přenášet. InterVac využijete v domácnosti, kanceláři, dílně i na cestách.

Díky kombinaci vysokého sacího výkonu a technologie trojité filtrace poznáte výsledky nejmodernějšího vývoje v oblasti vysávání. InterVac rychle zlikviduje prach a špínu včetně nečistot ve vzduchu, čímž vytváří čistší, zdravější a svěžejší prostředí. Obsahuje Hepa Filtr s pěti vrstvami.

Zvyšte DOSAH svého vysavače

Naše unikátní prostor šetřící hadice se dokáže natáhnout z 2,5 m až na 12 metrů. Navíc je v sadě příslušenství spolu se smršťovací hadicí také teleskopická hliníková tyč, štěrbinová hubice, kartáč na prach, nástavec na čalounění a hlavice na podlahy/koberce.

Štíhlý kompaktní design

InterVac lze zakoupit ve třech barevných provedeních – elegantní černá, moderní bílá nebo nenápadná béžová – a dvou modelech lišících se instalací, takže si můžete vybrat mezi přenosným nebo zabudovaným modelem. Ať si pro boj s prachem vyberete jakoukoliv možnost, interVac má vždy stylové řešení.

InterVac může být navíc zabudován více způsoby, včetně umístění na boku nebo uložení na zadní straně, tak aby to nejlépe vyhovovalo Vašim potřebám.

MODEL REMOTE
Ideální pro schování ve zdi, schodu nebo na odlehlém místě. Model Remote může být na rozdíl od jiných centrálních vysavačů snadno nainstalován. Zahrnuje také automatický sací ventil, který je připojen k agregátu za použití ohebné hadice.

MODEL CONVERTIBLE
Lze použít pro povrchovou nebo zapuštěnou instalaci. Povrchová instalace může být provedena pomocí 4 šroubů nebo suchého zipu. To umožňuje přenosnost vysavače. Pro zapuštěnou instalaci do zdi nebo skříňky, jednoduše vyřízněte otvor za pomoci přiloženého vzoru a zajistěte vysavač.

ROZMĚRY A HMOTNOST
v x š x h 45,7x24,1x10,1cm hmotnost 3,6kg
sací výkon 400W – 12A – 120V (dostupné v 220V)

 

Napište nám