Centrální vysavač GarageVac

Průlom v úklidu Vaší garáže a auta!

Seznamte se s novým vysavačem GarageVac, který v sobě pojí výkon, snadnou obsluhu a jednoduchou instalaci. Představuje významné vylepšení pro každou garáž. Je vždy po ruce. GarageVac si poradí s každým úkolem. Tento vysavač má všestranné využití. Z názvu vyplývá, že je primárně určen do garáže, ale vůbec tomu tak není. Jeho služby oceníte všude, kde už nebudete chtít přenášet žádný vysavač. V malém i velkém bytě, v rodinném domě (v každém patře jeden), na chatě a chalupách, a samozřejmě v již zmíněné garáži.

GarageVac je určený nejen pro úklid Vašeho auta, nebo garáže, ale i do bytů, chat nebo tam, kde není možná instalace klasického centrálního vysavače, nebo není hotová příprava s rozvody pro centrální vysavač.

Instalace do 10 minut - instalace je provedena během chvilky. Zvládne jí každý sám.

Design, který šetří místo - to je kompaktní přístroj GarageVac, který potřebuje plochu pouze necelých 0,25 m2, což je oproti jiným systémům méně než polovina. Zabudovaná přihrádka na nástavce, umožňuje přehledné skladování veškerého příslušenství.

Šikovné nástavce se dostanou všude

Neexistuje kout nebo škvíra, kam byste se nedostali s podlahovým nástavcem, teleskopickou tyčí, prodlouženým kartáčem na palubní desku, ohybnou štěrbinovou hadičkou, štěrbinovým nástavcem, nebo kartáčem na čalounění. Unikátní dvanáctimetrová hadice se smrští na 2,5 m a lze ji snadno omotat kolem vysavače. Tyto všestranné nástavce Vám usnadní jakékoliv vysávání. Navíc je vysavač vybaven HEPA filtrem — díky čemuž neuvolňuje do prostředí prach nebo alergeny. A díky sáčku z mikrovlákna o pěti vrstvách o objemu více než 3,5 l není nutné provádět častou výměnu.

Výkonný motor se sacím výkonem 398 airwattů poskytuje dostatečnou sílu pro každý úklid

Další vlastnosti, které činí GarageVac tak jedinečným

• Nemusíte jej nikam přenášet, proto nepřekáží. Za rozumné peníze nahradí centrální vysavač tam, kde už není jeho instalace možná.

• GarageVac lze umístit do jakkoliv rozvržené garáže — ať je Vaše garáž jakákoliv, GarageVac se do ní bude hodit.

• Manipulace pouze s lehkou elastickou hadicí. GarageVac může používat kdokoliv z rodiny.

 

Napište nám